Ten Hag verwacht veel: "Goed is voor mij niet goed genoeg"

8 januari 2018, 22:54   Bijgewerkt: 8 januari 2018, 23:06

Ajax werkte maandagmiddag de eerste training af in het Portugese Lagos. Ook al is de voorbereiding van de Amsterdammers op de tweede seizoenshelft nog maar net begonnen, Erik ten Hag laat weten veel van zijn spelersgroep te verwachten. 

Tot nu toe wordt Ten Hag blij van wat hij ziet in de spelersgroep van Ajax. "Ik zag dezelfde gedrevenheid als tijdens de eerste training en dat bevalt me prima. Maar ik zie ook nog verbeterpunten. Maar dat is goed en logisch, zeker in deze fase", aldus de trainer tegenover Ajax TV. Ten Hag koos ervoor om 28 spelers mee te nemen op trainingskamp. "We spelen twee wedstrijden dus die hebben we ook nodig. Daarnaast vind ik het goed om zo veel mogelijk spelers van Ajax te leren kennen. Ik geef ook graag jonge spelers de kans tijdens zo'n trainingskamp."

Ten Hag zegt verder voort te willen borduren op de stijgende lijn van Ajax de afgelopen weken. "Ik wil een aantal accenten leggen en ervoor zorgen dat er straks een eenheid staat. Maar ik ben niet zo heel snel tevreden. Goed is voor mij niet goed genoeg. Het moet altijd beter", besloot hij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen