Gisteren gemist: Brighton door in FA Cup, Ten Hag kritisch

9 januari 2018, 23:54

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 8 januari.

Brighton door in FA Cup na late zege op Palace

Brighton & Hove Albion is er in de slotfase in geslaagd om af te rekenen met Crystal Palace in de FA Cup. In het American Express Community Stadium van Brighton werd het 2-1 voor de thuisploeg. Invaller Glenn Murray maakte drie minuten voor tijd de winnende treffer. Tim Krul begon in de basis terwijl Davy Pröpper als invaller binnen de lijnen kwam.

Ten Hag verwacht veel: "Goed is voor mij niet goed genoeg"

Ajax werkte maandagmiddag de eerste training af in het Portugese Lagos. Ook al is de voorbereiding van de Amsterdammers op de tweede seizoenshelft nog maar net begonnen, Erik ten Hag laat weten veel van zijn spelersgroep te verwachten. "Ik ben niet snel tevreden. Goed is voor mij niet goed genoeg."

El Ahmadi: "Doel is tot het einde meedoen om de titel"

Feyenoord werkte maandag de eerste training ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft af. De Rotterdammers hebben momenteel, met een wedstrijd minder gespeeld, een achterstand van veertien punten op koploper PSV. Toch hoopt Karim El Ahmadi dat Feyenoord nog mee kan doen in de titelstrijd.

Sneijder over Qatar: "Nam de beslissing in twee dagen"

Wesley Sneijder maakte deze week bekend OGC Nice te verruilen voor Al-Gharafa Sports Club uit Qatar. De middenvelder stelt maandag tijdens zijn presentatie bij zijn nieuwe club dat hij niet lang na hoefde te denken over het aanbod. Binnen twee dagen had hij het besluit genomen om naar Qatar te vertrekken.

Van den Berg zet loopbaan voort bij Valencia

Mandy van den Berg zet haar carrière voort bij Valencia. De voormalig captain van Oranje tekende maandag een contract bij de club die uitkomt in de Spaanse Liga Iberdrola. De 27-jarige verdediger vertrok in december vorig jaar bij het Engelse Reading FC.

Belangrijke uitslagen:

Brighton & Hove Albion - Crystal Palace 2-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen