Lang mag ruiken aan Ajax 1: "Ik ben dichterbij dan ooit"

9 januari 2018, 15:02

Noa Lang mag tijdens het trainingskamp in de Algarve ruiken aan Ajax 1. Dat de kersverse trainer Erik ten Hag hem selecteerde voor de trip naar Portugal, kwam voor de de achttienjarige aanvallende middenvelder onverwachts.

"Althans, ik hield er geen rekening mee omdat ik een tijdje terug geblesseerd was en pas weer een paar wedstrijden had gevoetbald", zegt Lang op de website van Ajax. "Aan de andere kant: ik wist dat als ik gewoon mijn ding zou blijven doen, ik vanzelf in aanmerking zou komen."

Lang vervolgt: "Michael Reiziger belde me na de oefenwedstrijd tegen FC Volendam van afgelopen zaterdag dat ik mee mocht op trainingskamp. Ik heb vervolgens meteen mijn vader gebeld. Hij was de eerste aan wie ik het goede nieuws vertelde."

Het Ajax-talent heeft een duidelijk doel voor ogen: debuteren in de hoofdmacht. "Hoe realistisch ik die kans acht? Heel realistisch. Ik ben namelijk dichterbij dan ooit. Ik wil me elke training en wedstrijd laten zien en proberen beslissend te zijn. Daarmee ben ik de laatste weken goed bezig met assists en goals. Dus als ik zo doorga moet het hopelijk goedkomen."

Dit seizoen bij Jong Ajax kwam Lang zeven keer in actie, waarin hij één keer scoorde en twee keer een assist verzorgde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen