Hardeveld terug na blessureleed: "Onbeschrijfelijk gevoel"

9 januari 2018, 16:26   Bijgewerkt: 9 januari 2018, 16:38

Jeff Hardeveld liep vorige maand een knieblessure op en sloot afgelopen maandag weer aan bij de groepstraining van Heracles. De club uit Almelo is momenteel op trainingskamp in het Spaanse Estepona, waar de voorbereiding op de competitiehervatting in volle gang is.

Hardeveld werkte de afgelopen weken hard aan zijn herstel. "Het vocht dat erin zat moest er weer uit en dat duurde een paar weken. Ik heb veel getraind om de spieren in de knie sterker te maken", blikt hij tegenover Heracles TV terug op de herstelperiode. "Het was heel prettig om weer bij de groepstraining aan te kunnen sluiten. Ik ben er wel eens langer uit geweest dan een maand. Maar het gevoel om weer op het veld te staan is onbeschrijfelijk."

Voor Heracles begint de tweede competitiehelft met een thuiswedstrijd tegen koploper PSV. "Dat is een mooi affiche. Dat zijn de wedstrijden waar je het voor doet. Ik denk dat iedereen hier ook voor naar het stadion komt. We hebben pas twee trainingen gehad, maar als ik het zo zie dan zijn we op de goede weg. We gaan er vol voor tegen PSV", besloot de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen