Zidane hoeft geen versterkingen: "Geloof in deze selectie"

9 januari 2018, 19:56   Bijgewerkt: 9 januari 2018, 20:19

Real Madrid presteert dit seizoen nog niet al te best. De club staat momenteel op de vierde plaats in de Primera División en morste afgelopen weekend opnieuw punten. Toch wil trainer Zinedine Zidane niet de transfermarkt op om versterkingen te halen.

Tijdens de persconferentie van dinsdag liet Zidane weten vertrouwen te houden in de huidige selectie van Real. "Ik wil niemand erbij. We hebben niemand nodig. Ik geloof in deze selectie. Er zijn altijd moeilijke momenten tijdens een seizoen", legt de trainer uit. "Ik kijk met vertrouwen naar de toekomst en we gaan zien wat er tussen nu en het einde van het seizoen zal gebeuren."

De persconferentie begon anderhalf uur later omdat Zidane nog in bespreking was met zijn spelers over het gelijkspel tegen Celta de Vigo (2-2). "Ik ga niet zeggen wat we hebben besproken. Mensen mogen het beoordelen zoals ze dat willen. Er wordt gezegd dat er een crisis is, maar wij willen gewoon oplossingen vinden. We hebben meer besproken dan gebruikelijk, maar er is verder niks aan de hand", besloot hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen