Valencia dankt Vietto voor simpele zege op Las Palmas

9 januari 2018, 23:13   Bijgewerkt: 9 januari 2018, 23:31

Valencia heeft in navolging van Atlético Madrid de kwartfinale van de Copa del Rey bereikt. In eigen huis won Valencia simpel met 4-0 van Las Palmas. De heenwedstrijd eindigde eerder in 1-1. Luciano Vietto nam drie van de vier treffers voor zijn rekening.

Valencia was in de eerste helft de bovenliggende partij, maar wist slechts één keer te scoren. Na een half uur werd de inzet van Simone Zaza nog gekeerd door door doelman Raúl Lizoain, maar in de rebound was Vietto wel trefzeker. Daarmee liet de huurling, die deze transferperiode overkwam van Atlético Madrid, zich direct zien. Las Palmas leek voor rust langszij te komen, maar de treffer van Jonathan Calleri werd afgekeurd vanwege een overtreding.

Drie minuten na rust breidde Valencia de score verder uit. Vietto tekende voor de 2-0 door de bal mooi over Lizoain heen te wippen. Enkele minuten later maakte Nemanja Maksimovic de derde voor Valencia waardoor het gedaan leek voor Las Palmas. Na iets meer dan een uur spelen werd het ook nog 4-0. Vietto maakte op prachtige wijze zijn derde: hij schoot vanaf de middenlijn raak. Valencia beleefde daardoor uiteindelijk een eenvoudige avond en meldt zich in de kwartfinale van de Copa del Rey.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen