[ENGELAND] Cech geïnspireerd door Van der Sar, Wenger op zoek

10 januari 2018, 10:11   Bijgewerkt: 10 januari 2018, 10:20

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

- Guardiola looft Bristol

Meermaals liet Manchester City-trainer Pep Guardiola zich negatief uit over de verdedigende instelling van een tegenstander. Over League Cup-opponent Bristol City sprak hij echter lovende woorden. "Ze kwamen hier om te voetballen", aldus de Catalaan. "Het is goed voor het voetbal en de fans als twee ploegen op het veld willen winnen. Dat was het geval. Ik heb veel respect voor hoe ze hebben gespeeld." (Persconferentie)

{image[316890][right-half][]}- Cech geïnspireerd door Van der Sar

Arsenal-goalie Petr Cech heeft veel gehad aan Edwin van der Sar. De Nederlander was 'vroeger' een idool voor de Tsjech. "Ajax was de eerste ploeg die een keeper echt onderdeel maakte van het team. Inmiddels is het één van de basiskwaliteiten voor een keeper, destijds nog niet." (Clubsite)

- Chelsea wilde Van Dijk ook

Als het aan Chelsea-manager Antonio Conte had gelegen, dan was Virgil van Dijk niet naar Liverpool, maar naar Chelsea gekomen. De Italiaanse oefenmeester had de Nederlander graag aan zijn selectie toegevoegd, maar The Blues wilden niet verder gaan dan vijftig miljoen pond. Uiteindelijk ging de verdediger voor 75 miljoen pond over de toonbank. (ESPN)

- Johnson tevreden ondanks uitschakeling

Manager Lee Johnson was ondanks de uitschakeling tegen Manchester City zeer tevreden met het optreden van zijn ploeg. Bristol City werd in blessuretijd verslagen in de League Cup door Manchester City (2-1). "Tactisch hebben we geweldig gespeeld", vond de coach. "We hebben twee of drie kansjes gehad. We waren zó dichtbij." (Persconferentie)

- Arsenal druk bezig met opvolgers Sánchez

Omdat de Chileen Alexis Sánchez een aflopend contract heeft bij en in de belangstelling staat van Manchester City, is Arsenal-manager Arsène Wenger druk op zoek naar een opvolger. De naam van Bordeaux-aanvaller Malcolm valt, terwijl ook Inter-spits Mauro Icardi wordt genoemd. (Engelse media)

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen