Feyenoord zet vol in op komst Van Persie: "Zeer intensief contact"

10 januari 2018, 15:36   Bijgewerkt: 10 januari 2018, 15:44

Martin van Geel gaat er alles aan doen om Robin van Persie deze winter nog naar Feyenoord te halen. De technisch directeur denkt dat het een goede zaak is als de ervaren aanvaller de Rotterdammers komt versterken. "Iedereen binnen Feyenoord staat achter de komst van Robin van Persie."

Tegenover RTV Rijnmond gaat Van Geel in op de geruchten die er al sinds deze zomer waren, maar na het feit dat Van Persie overbodig werd verklaard bij Fenerbahçe nog nadrukkelijker werden. "Robin is meer dan welkom, we hebben zeer intensief contact met Robin en zijn management", aldus de TD, die met Feyenoord vol inzet op zijn komst. "Dat zal onder bepaalde voorwaarden moeten kunnen. De lijn is heel strak."

RVP moet in Rotterdam-Zuid het gat opvullen dat Dirk Kuyt afgelopen zomer achterliet. De Katwijker besloot zijn aflopende contract vanwege een gebrek aan uitzicht op speeltijd uiteindelijk niet te verlengen, ondanks zijn heldenrol in de titelstrijd. Zonder Kuyt gaat het met Feyenoord vooralsnog een stuk minder florissant: de ploeg van Giovanni van Bronckhorst staat momenteel op de vijfde plaats in de Eredivisie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen