De Graafschap versterkt zich per direct met ervaren Olijve

10 januari 2018, 18:39   Bijgewerkt: 10 januari 2018, 18:51

De Graafschap heeft zich per direct verzekerd van de diensten van Frank Olijve. De routinier komt transfervrij over van het Amerikaanse Orange County. Olijve tekent in Doetinchem een contract van anderhalf jaar en is derhalve tot medio 2019 aan de Superboeren verbonden. De club heeft de overgang vandaag (woensdag) wereldkundig gemaakt.

De 28-jarige middenvelder trainde volgens De Gelderlander de afgelopen dagen al mee met de selectie van De Graafschap. Hij wist hierin een positieve indruk achter te laten en zo trainer Henk de Jong te overtuigen van zijn meerwaarde. Olijve kan nog niet meteen in actie komen voor zijn nieuwe club, hij is nog niet speelgerechtigd. Hiervoor moeten eerst alle overschrijvingsformulieren nog worden afgehandeld.

Olijve is met zijn 28 jaar meteen één van de meest ervaren krachten binnen het keurkorps van De Jong. De voormalig jeugdinternational heeft bovendien al bij vele clubs in binnen- en buitenland in de keuken gekeken. Zijn carrière voerde hem namelijk al langs Ajax (opleiding), FC Groningen, PEC Zwolle, FC Emmen en Orange County.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen