Klassieker in gevaar voor Van der Heijden na terugslag

10 januari 2018, 18:40

De Klassieker dreigt voor Feyenoord-verdediger Jan-Arie van der Heijden in gevaar te komen. Tijdens de tweede dag van het trainingskamp in Spanje kreeg Van der Heijden volgens het Algemeen Dagblad te maken met een fysieke terugslag. Hij zou in Marbella eigenlijk werken aan zijn wedstrijdfitheid na de revalidatie van een slepende achillespeelblessure.

Van der Heijden sloot gisteren (dinsdag) weer aan bij de selectie, nadat hij in september werd geveld door deze kwetsuur. Voorafgaand aan het Champions League-treffen met Napoli raakte de 29-jarige verdediger geblesseerd aan zijn achillespees. Het euvel leek deze week helemaal verholpen, waarna hij in Marbella weer honderd procent fit wilde worden.

De Klassieker tegen Ajax, die op 21 januari op het programma staat voor de Rotterdammers, was voor hem een realistische doelstelling. Door de tegenvaller van vandaag (woensdag) komt dit doel echter ernstig in het geding. Naast Van der Heijden moest ook spits Dylan Vente verrstek laten gaan in Marbella. De jongeling kampt met koorts en kon derhalve niet trainen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen