"Met de huidige bedragen, is een toptransfer heel moeilijk"

11 januari 2018, 09:27

Hoewel de transfermarkt in Nederland in de Eredivisie sowieso nog niet op volle toeren draait, is het bij Vitesse wel héél erg stil. De Arnhemmers lieten zich nog helemaal niet gelden, ondanks dat de prestaties van voor de winterstop ietwat tegenvielen. De toenemende prijzen voor spelers zijn deels de reden voor de transfersstilte.

"Wij hebben een kwalitatief goede groep", verklaart Van Hintum tegenover De Gelderlander. "Wij zien helemaal geen noodzaak om deze winter in te grijpen. En dan nog: met de bedragen die nu rondgaan, is een toptransfer hartstikke moeilijk. De prijzen zijn fors omhoog gegaan."

De Arnhemmers kunnen simpelweg niet mee met de transfergekte, aldus de technisch directeur. Alleen spelers voor kleine prijsjes, dan gaat het om tonnen, zijn haalbaar. Ook wordt er ingezet op meer eigen jeugd in het eerste team, waardoor meer jonge spelers mee zijn op trainingskamp.

De enige transfers die mogelijk plaats zullen vinden, zijn die van Alexander Büttner, hij werd verbannen naar het beloftenelftal deze winterstop of een exit van Milot Rashica, die Europees indruk maakte tijdens de eerste seizoenshelft. Vooralsnog is er overigens nog geen interesse: "Maar we zijn overal op voorbereid. We hebben de schaduwlijsten klaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen