Ebuehi lacht om geruchten en heeft ADO-aanbieding in beraad

11 januari 2018, 11:35   Bijgewerkt: 12 januari 2018, 12:03

Tyonne Ebuehi zou volgens de Engelse media hard op weg zijn naar Norwich City en zelfs al een voorcontract hebben getekend. Daar is volgens de verdediger van ADO Den Haag echter niets van waar. "Wanneer zou ik dat moeten doen dan, in mijn slaap?", vraagt hij zich hardop af.

In gesprek met Omroep West gaat hij in op de ontwikkeling rondom zijn persoon. Het aflopende contract van de rechtsback maakt hem voor veel clubs interessant, al is er ook best een mogelijkheid dat hij nog bijtekent in Den Haag. "Ik heb het hier naar mijn zin en het is niet zo dat ik weg wil", verzekert hij. "Ik leer nog elke dag, ben blij met de spelers en trainers en als ik hier kan bijtekenen, dan zou ik dat heel graag doen. Maar ik ben ook gewoon eerlijk. Ik vind de aanbieding die ik heb gekregen niet heel erg top."

In de Hofstad heeft hij de garantie op een basisplaats, wat voor Ebuehi belangrijk is. "Voor een voetballer van mijn leeftijd is het belangrijk dat ik speel", realiseert hij zich. Al was het alleen maar om met Nigeria mee te kunnen naar het WK van komende zomer in Rusland. "Ik ben niet iemand die nu voor geld voetbalt. Dat is iets wat later komt. Het belangrijkste voor mij is mijn ontwikkeling. Ik moet beter worden en wil het hoogst haalbare halen."

Een transfer, zoals de Engelse media die deze week al een paar keer aankondigden, is vooralsnog niet in de maak. Ebuehi: "Natuurlijk zie ik berichten op social media, dus ik kan niet zeggen dat ik mij er helemaal niet mee bezighoud." Een overgang is echter nog ver weg, als we de woorden van de back mogen geloven.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen