Spoorboekje: Jupiler League begint, ADO Den Haag oefent

12 januari 2018, 07:00   Bijgewerkt: 11 januari 2018, 23:51

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 12 januari.

Wedstrijden

Istanbul Basaksehir - ADO Den Haag (12.00 uur)

ADO Den Haag is op trainingskamp in Turkije, en dat is een mooie gelegenheid voor een mooie oefenpot tegen Istanbul Basaksehir. De werkgever van Eljero Elia is koploper in de Turkse competitie. Een mooie graadmeter dus voor de ploeg van Alfons Groenendijk.

Fortuna Sittard - Jong Ajax (20.00 uur)

Voor de Jupiler League zit de winterstop erop. Speelronde 20 kent meteen een topper: koploper Fortuna Sittard ontvangt Jong Ajax, de nummer drie van de ranglijst. Belangrijke kanttekening is dat Michael Reiziger elf (!) spelers mist, omdat zij met de A-selectie op trainingskamp zijn. De hoogtepunten van deze wedstrijd en alle andere Jupiler League-duels die gespeeld worden, zijn vanavond live via FCUpdate.nl te volgen.

Bayer Leverkusen - Bayern München (20.30 uur)

Ook de Bundesliga begint met een kraker: koloper Bayern München gaat op bezoek bij nummer vier Bayer Leverkusen. Die Werkself maakt deel uit van een grote groep die achter Bayern strijdt om plek twee. Of kan Bayer bij de herstart zand in de Bayern-motor gooien

Voetbal op tv

19.50 uur: Fortuna Sittard - Jong Ajax, FOX Sports 3

20.20 uur: Bayer Leverkusen - Bayern München, FOX Sports 2

20.40 uur: Sheffield United - Sheffield Wednesday, Ziggo Sport Select

22.00 uur: Voetbal op Vrijdag Overzicht, FOX Sports 1

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen