Gisteren gemist: Barcelona wervelt, Jong Ajax gedevalueerd

12 januari 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 11 januari.

Tandem Messi - Alba verzorgt galavoorstelling Barcelona

Met Jasper Cillessen onder de lat en de wervelende tandem Lionel Messi - Jordi Alba heeft FC Barcelona Celta de Vigo keihard uit het Spaanse bekertoernooi gekegeld (5-0). Aan de hand van Messi en Alba gaf Barça in de eerste helft een galavoorstelling weg tegen Celta, dat zondag Real Madrid nog op een gelijkspel hield.

Heerenveen vreest voor Hahn en speurt naar vervanger

SC Heerenveen vreest voor Warner Hahn. De Friese club houdt er rekening mee dat het seizoen van de doelman ten einde is. Tijdens het trainingskamp in Spanje schoot zijn schouder voor de tweede keer dit seizoen uit de kom. Heerenveen gaat zich oriënteren op een vervanger.

Advocaat: "Het ziet er wel wat positiever uit dan vorige wedstrijd"

Dick Advocaat ziet Sparta kleine stapjes maken. De Rotterdammers wonnen donderdag het oefenduel met Kaiserslautern (3-1), nadat Telstar (1-0) zaterdag nog te sterk was geweest. "Het ziet er wel wat positiever uit dan de vorige wedstrijd die we gezien hebben", aldus Advocaat.

Jong Ajax mist elf (!) spelers tegen Fortuna Sittard

Jong Ajax speelt vrijdag met een gedevalueerd elftal tegen Fortuna Sittard. Elf spelers die normaal met de beloftenploeg op pad gaan, zijn met de A-selectie mee op het trainingskamp in Portugal. "De trainers willen tijdens het trainingskamp altijd elf tegen elf kunnen trainen en we hebben de spelers ook nodig om twee oefenwedstrijden op één dag te kunnen spelen", aldus trainer Michael Reiziger

AZ verlengt contract van talent Boadu (16) alweer

AZ gaat het contract van talent Myron Boadu (16) verlengen. De Alkmaarders hebben een mondeling akkoord met de jonge spits. Boadu zal zijn handtekening zetten onder een contract die hem tot medio 2021 in Alkmaar houdt. Hij staat bekend als een van de grootste talenten uit Nederland.

Belangrijke uitslagen:

FC Barcelona - Celta de Vigo 5-0

Sevilla - Cadiz 2-1

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen