Achilles '29 toch met enkele eerste spelers tegen Lienden

12 januari 2018, 08:21

De faillissement soap van de bv van Achilles '29 duurt voort: nadat trainer Eric Meijers donderdag de handdoek gooiden en ook veel spelers aangaven niet meer in actie te willen komen voor de Groesbekers, speelt de club komend weekend gewoon tegen FC Lienden, met teammanager Theo van Cleef als coach. Ook is een aantal spelers van het eerste bereid om in actie te komen.

"We trainden niet meer, omdat we ons geld wilden krijgen", zegt Marijn de Kler tegenover De Gelderlander. De betalingsachterstanden werden echter weggewerkt door het UWV. "Vanaf nu bepaalt iedereen voor zichzelf wat hij gaan doen. Er is een kans dat ik ook speel tegen Lienden. Wat moet ik anders?", vraagt de verdediger zich af.

Achilles '29 doet het in elk geval zonder aanvoerder Boy van de Beek (vertrokken naar rivaal De Treffers) en middenvelder Kürsad Sürmeli, die een contract tekende bij Adanaspor. Wie er wel en niet in actie komen in de Tweede Divisie tijdens de hervatting van de competitie is nog onbekend, wel staan er dus een aantal spelers van het eerste op het veld. Dat is al meer dan werd verwacht. Zij worden aangevuld met jongens uit de beloftenploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen