Lewerissa stopt als Leeuwin, Van de Sanden haakt geblesseerd af

12 januari 2018, 11:10

Shanice van de Sanden en Vanity Lewerissa hebben zich afgemeld voor het trainingskamp met de Nederlandse vrouwen. Van de Sanden kampt met een enkelblessure, terwijl de aanvalster van PSV heeft besloten om zich niet langer beschikbaar te stellen voor Oranje. Esmee de Graaf (PEC Zwolle) en Myrthe Moorrees (FC Twente) zijn de vervangers van het duo.

Voor De Graaf is het de eerste keer dat ze een uitnodiging krijgt voor de Oranje Leeuwinnen, die zich met 24 speelsters melden in La Manga, Spanje. Van 15 tot en met 24 januari verblijft de selectie van bondscoach Sarina Wiegman in Zuid-Europa, waar op zaterdag 20 januari om 19.00 uur een officiële oefeninterland tegen de Spanjaarden. Ook wordt er op 23 januari een trainingswedstrijd gespeeld tegen Engeland.

De selectie ziet er door de wijzigingen als volgt uit: Lineth Beerensteyn (Bayern München), Anouk Dekker (Montpellier HSC), Merel van Dongen (Ajax), Daniëlle van de Donk (Arsenal), Kika van Es (FC Twente), Esmee de Graaf (PEC Zwolle), Stefanie van der Gragt (Ajax), Jackie Groenen (FFC Frankfurt), Renate Jansen (FC Twente), Dominique Janssen (Arsenal), Danique Kerkdijk (Bristol City), Lize Kop (Ajax), Lieke Martens (FC Barcelona), Vivianne Miedema (Arsenal), Myrthe Moorrees (FC Twente), Liza van der Most (Ajax), Victoria Pelova (ADO Den Haag), Jill Roord (Bayern München), Katja Snoeijs (vv Alkmaar), Sherida Spitse (Valerenga), Sari van Veenendaal (Arsenal) Jennifer Vreugdenhil (Valencia CF), Siri Worm (Everton) en Kelly Zeeman (Ajax).

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen