Spoorboekje: Ten Hag debuteert, Gio kiest goalie en Higler vertelt

13 januari 2018, 07:00   Bijgewerkt: 12 januari 2018, 23:06

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat voor nieuws ons staat te wachten, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 13 januari.

Nieuws

Jones vs Vermeer

Wie wordt de eerste keeper van Feyenoord? Dat is waar we wellicht vandaag een antwoord op krijgen. In het oefenduel met FC Luzern zal trainer Giovanni van Bronckhorst ongetwijfeld zo veel mogelijk met zijn basiselftal willen spelen. Wie staat er in de goal: Kenneth Vermeer of Brad Jones? Verder gaan we ook zien hoe fit de achterhoede van de Rotterdammers verder is. 

Specials

Dennis Higler

Dennis Higler

Wedstrijden

Ajax - Lyngby BK / MSV Duisburg

De eerste officieuze wedstrijden van Ajax onder leiding van Erik ten Hag staan vanmiddag op het programma. Hoe gaat de de nieuwe coach spelen in Amsterdam? Houdt hij vast aan het traditionele 4-3-3 of gaat hij net als in Utrecht een ander systeem presenteren? 

RB Leipzig - Schalke 04

Waar de Eredivisie dit weekend nog van de winterstop geniet, gaat de Bundesliga alweer los, met onder meer de topper tussen nummer vijf RB Leipzig en Schalke 04, de directe achtervolger van koploper Bayern München. Wel is het verschil tussen beide ploegen op de ranglijst slechts twee punten: de strijd achter Der Recordmeister is zeer spannend. 

Bekijk alle wedstrijden in de Bundesliga

Real Madrid - Villarreal

Kan trainer Zinédine Zidane een crisis afwenden in de Spaanse hoofdstad? Dat is de vraag waar Madrid zich vandaag mee zal bezighouden. De titelstrijd is al zo goed als verloren, maar dat er van de laatste vier officiële duels slechts één gewonnen werd van het kleine Numancia baart wél zorgen. Laat de Koninklijke ditmaal wat beters zien?

Bekijk alle wedstrijden in de Primera Division

Voetbal op tv

12.50 uur: Ajax - Lyngby, Ziggo Sport Select - live verslag van oefenduel

15.45 uur: Ajax - MSV Duisburg, Ziggo Sport Select - live verslag van oefenduel

15.55 uur: Feyenoord - Luzern, FOX Sports 1 - live verslag van oefenduel

16.10 uur: Real Madrid - Villarreal, Ziggo Sport Extra 1

18.10 uur: Tottenham Hotspur - Everton, Ziggo Sport Select

18.25 uur: RB Leipzig - Schalke 04 - FOX Sports 2

22.30 uur: Braga - Benfica, Ziggo Sport Select

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen