Van Bergen speelde op eigen verzoek mee met Jong Vitesse

12 januari 2018, 14:25

Mitchell van Bergen is één van de spelers die in de tweede seizoenshelft meer wil laten zien bij Vitesse. De aanvaller wil zich in de basis knokken, als kind van de club. "Maar ik heb ook een beetje geluk nodig", beseft hij.

Met Milot Rashica heeft de jongste debutant van Vitesse ooit een grote concurrent voor zich. Bovendien kon hij in de duels waarin hij wél de kans kreeg - bijvoorbeeld tegen SS Lazio in de Europa League -, nog niet helemaal overtuigen. Om wél ritme te houden speelde hij mee met het beloftenteam. "Dat was op eigen verzoek", vertelt de buitenspeler aan De Gelderlander. "Ik wilde weer ritme krijgen. Minuten maken. Het was een stap terug om weer twee stappen vooruit te komen."

Die stappen vooruit zetten moet in de tweede seizoenshelft gebeuren. "Ik hoop dat ik na de winterstop weer kan aansluiten bij het eerste elftal. wil graag meer. Maar ik weet ook dat de concurrentie met Milot Rashica groot is. Ik probeer er dit seizoen alles uit te halen. Dan heb ik ook een beetje geluk nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen