Van Bronckhorst: "Bezig met kijken wat we nodig hebben"

12 januari 2018, 16:46

Feyenoord beleeft tot nu toe een rustige transferperiode. Als het aan Giovanni van Bronckhorst ligt, komt er nog wel wat bij. "We zijn bezig met kijken wat we nodig hebben", aldus de oefenmeester, die niet in wil gaan op namen van eventuele versterkingen.

Duidelijk is dat Michiel Kramer op de nominatie staat te vertrekken. De overbodige spits is ook niet mee op trainingskamp. "Het is afwachten de komende weken, maar klopt dat we kijken waar we ons kunnen versterken en welke jongens eventueel weggaan", zegt Van Bronckhorst tegen RTV Rijnmond. "Michiel is er daar één van. Daar heb ik als trainer ook niet altijd vat op. Maar willen met brede groep de tweede helft seizoen in gaan."

Feyenoord werkt toe naar de hervatting van de Eredivisie, die voor de Rotterdammers begint in Amsterdam tegen Ajax. Jan-Arie van der Heijden, Ridgeciano Haps en Eric Botteghin zijn bijna hersteld van hun blessures, maar of Van Bronckhorst direct een beroep doet op het drietal blijft de vraag. "Ze hebben nog een  aantal weken nodig om ritme op te doen en daar gaan we komende weken voor gebruiken. Ben wel blij dat ze terug zijn."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen