Elia: "Ik wil ooit misschien terug naar ADO, Twente of Feyenoord"

12 januari 2018, 18:58

Een terugkeer van Eljero Elia bij een Nederlandse club behoort tot de mogelijkheden van de aanvaller. Al dan niet als actief voetballer. Hij is op dit moment op z'n plek in Turkije bij koploper Istanbul Basaksehir. Elia speelde vrijdag een oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag, waarin hij geblesseerd uitviel.

Berichten dat hij graag weer eens terugkeert naar de Residentieclub, zijn volgens hem uitvergroot. "Maar ik zou ooit misschien wel weer naar ADO, FC Twente of Feyenoord terug willen. Voorlopig heb ik hier in Turkije nog prima naar mijn zin", aldus Elia tegen Omroep West. "Het zou als voetballer kunnen, maar ik zou in de toekomst ook wel graag een jeugdteam willen trainen. Maar, dan moet ik nog wel eerst mijn papieren halen, haha."

Nu is Elia bezig aan zijn eerste seizoen bij Basaksehir. "Het is leuk hier. Er zijn veel aardige mensen, Basaksehir is een professionele club en we gaan voor het kampioenschap. We staan er goed voor, maar hebben nog wel een lange weg te gaan. Hoe het leven hier is? Prima, ik heb niets te klagen. Maar in het begin was ik wel een beetje bang voor aanslagen. Gelukkig heb ik er nog niets van gemerkt. Voordat ik hier naartoe kwam, was er wel meer onrust in het land. Nu zie je dat de mensen hier weer wat opleven."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen