Van Bronckhorst: "Als groep naar elkaar toegegroeid"

13 januari 2018, 23:46   Bijgewerkt: 13 januari 2018, 23:54

Giovanni van Bronckhorst kijkt tevreden terug op het trainingskamp van Feyenoord. De trainer zag zijn ploeg zaterdag twee oefenduels winnen. De reserves versloegen vv Noordwijk met 3-0 terwijl de beoogde basis met 2-1 van FC Luzern 2-1 won.

Van Bronckhorst was met name te spreken over de eerste helft tegen Luzern. "Ik vond ons goed spelen, heel geconcentreerd. In de eerste helft hebben we eigenlijk geen kans weggegeven. In de tweede helft krijgen we een goal tegen die van richting wordt veranderd. Daarna zijn we nog wel een aantal keren gevaarlijk geweest uit corners en afstandsschoten en hebben we er nog één gemaakt. Ik ben blij met de overwinning", zegt de trainer op de website van Feyenoord.

Het trainingskamp van Feyenoord is in alle opzichten geslaagd, stelt van Bronckhorst. "We hebben goed kunnen trainen. We hadden een uitstekend veld, een goed hotel en goed eten. Fysiek gezien hebben we de basis gelegd voor de tweede seizoenshelft, terwijl we ook als groep naar elkaar toe zijn gegroeid. We hebben nu nog een week om ons goed voor te bereiden op de wedstrijd tegen Ajax." Het duel tussen Ajax en Feyenoord in de Johan Cruijff ArenA staat voor 21 januari op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen