Gisteren gemist: Jones eerste doelman, Vd Sar kritisch

14 januari 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 13 januari.

Real dieper in problemen na thuisnederlaag tegen Villarreal

De crisis bij Real Madrid is nog lang niet ten einde. Zaterdagavond verloor de ploeg van Zinedine Zidane met 0-1 van Villarreal. Daarmee moet Real vrezen dat koploper FC Barcelona een gat van maar liefst negentien punten weet te slaan.

Van der Sar stopt als samenwerking met Ten Hag mislukt

Mocht Erik ten Hag niet slagen als trainer van Ajax dan stapt ook algemeen directeur Edwin van der Sar op. Dat laat de oud-doelman weten aan De Telegraaf. In een jaar tijd stelde Ajax maar liefst drie trainers aan: Peter Bosz, Marcel Keizer en Ten Hag.

Jones blijft eerste doelman Feyenoord: "Vermeer erg teleurgesteld"

Giovanni van Bronckhorst heeft laten weten dat Brad Jones ook in de tweede seizoenshelft de eerste keuze is onder de lat. De trainer zegt geen reden te zien om de Australiër op de bank te zetten. Kenneth Vermeer was zwaar teleurgesteld over die keuze.

Ruime zege Tottenham tijdens historische avond Kane

Tottenham Hotspur heeft zaterdagavond een klinkende 4-0 zege op Everton geboekt. Voor spits Harry Kane was het een zeer bijzondere wedstrijd. Hij maakte twee doelpunten en mag nu de titel van Premier League-topscorer aller tijden van Tottenham Hotspur dragen.

Ten Hag: "Veel teruggezien waar we op getraind hebben"

Ajax sloot zaterdag het trainingskamp in Portugal af met twee oefenwedstrijden. De beoogde basis won met 5-1 van Lyngby terwijl de reserves gelijk speelden tegen Duisburg (1-1). Trainer Erik ten Hag was na afloop tevreden en stelt goede dingen te hebben gezien.

Belangrijke uitslagen:

Chelsea - Leicester City 0-0

Tottenham Hotspur - Everton 4-0

Real Madrid - Villarreal 0-1

Eibar - Altético Madrid 0-1

Deportivo La Coruna - Valencia 1-2

Montpellier - AS Monaco 0-0

RB Leipzig - Schalke 04 3-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen