Zidane erkent vormcrisis van Real Madrid, maar houdt hoop

14 januari 2018, 08:38

Real Madrid bevindt zich momenteel in een sportieve crisis. De nederlaag tegen Villarreal zaterdagavond in de Primerwas het zoveelste puntverlies van de laatste weken. Trainer Zinédine Zidane erkent dat zijn ploeg het momenteel heel lastig heeft.

Drie minuten voor het einde van de wedstrijd maakten de bezoekers via Pablo Fornals de 0-1. "Die goal verdienden we niet tegen te krijgen, we speelden een goede wedstrijd", vond de coach tijdens de persconferentie. "Er gebeuren momenteel veel negatieve dingen, maar we moeten bezig zijn met het positieve."

Hoewel de achterstand op koploper FC Barcelona met zestien punten onoverbrugbaar groot is geworden, blijft Zidane positief. "We zullen een keer een overwinning ergens weg moeten halen. We kennen de situatie, die wordt elke week moeilijker. Maar ik kan mijn spelers niets verwijten, we hebben er alles aan gedaan."

De Koninklijke staat na achttien duels op de vierde plaats met 32 punten. Daarmee hebben ze al meer verliespunten dan ze in heel de competitie vorig jaar opliepen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen