El Ahmadi: "Feyenoord is klaar voor het cruciale duel met Ajax"

14 januari 2018, 09:26

Karim El Ahmadi denkt dat Feyenoord in het trainingskamp in Marbella een goede basis heeft gelegd voor het duel met Ajax van komend weekend. De middenvelder vindt dat het de Rotterdammers goed gedaan heeft om bij elkaar te komen in Spanje. Ook is hij blij dat er werd afgesloten met een overwinning.

"Daar heb je het eigenlijk al vanaf het begin over, dat je goed wilt afsluiten met een zege", aldus de middenvelder op het clubkanaal. "We hadden controle over de wedstrijd. Zij speelden heel compact en verdedigend. Dat is goed, omdat onze tegenstanders vaak zo spelen. Al met al hebben we verdiend gewonnen."

Dus reist Feyenoord met een goed gevoel richting Nederland. "We hebben goed getraind in Spanje. Goed besproken wat er beter kan en wat er goed gaat. Je bent toch de hele week met elkaar bezig en praat veel met elkaar. Dat is belangrijk."

Alles om op zondagmiddag 21 januari maar goed voor de dag te komen tegen rivaal Ajax. Het lijkt ook de laatste kans voor de ploeg van Giovanni van Bronckhorst om nog een serieuze gooi te doen naar de bovenste plaatsen. "Dat is een cruciale wedstrijd, maar de weken daarna worden ook cruciaal. We kunnen een goede start maken na de winterstop", aldus El Ahmadi.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen