[SPANJE] Nieuwe trainer voor Málaga, Semedo ontbreekt

14 januari 2018, 11:23

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Spanje op een rijtje

- Nieuwe trainer voor Malaga

Jose Gonzalez is de nieuwe coach van Málaga. De nummer negentien van de Primera Division heeft de coach, die eerder bij onder meer Granada werkte, aangesteld als opvolger van de eerder ontslagen Michel Gonzalez. De coach heeft ruim een week de tijd voor hij zijn debuut maakt, op 22 januari uit bij SD Eibar.

- Semedo ontbreekt

FC Barcelona kan zondagavond geen beroep doen op back Nelson Semedo. De verdediger kampt met een amandelontsteking en is niet beschikbaar voor het duel met Real Sociedad van de Catalanen. Hij wordt in de selectie vervangen door Aleix Vidal. (Clubkanaal)

- Kroos boos

Real Madrid heeft het moeilijk momenteel in de Primera Division en dat zorgt voor boosheid en irritatie bij middenvelder Toni Kroos. Volgens hem moet Real zich voorlopig nederig opstellen. "Ons doel moet zijn om ons te plaatsen voor de Champions League, de top vier. Een achterstand van zestien punten is teveel. Het klopt dat we moeilijke tijden beleven, maar wie zegt dat we een slechte wedstrijd speelde, heeft geen idee van voetbal." (BeIN Sports)

- Yerry Mina trots op transfer

Verdediger Yerry Mina is trots en blij om in Camp Nou te zijn. Dat vertelde de Braziliaan tijdens zijn presentatie. "Ik hoefde geen twee keer na te denken of ik hier wilde komen spelen. Ik heb altijd de manier van spelen van Barcelona geweldig gevonden. Ze zijn ongelofelijk", aldus Mina. Ook is hij trots om ploeggenoot van Lionel Messi te zijn: "Het was een bijzonder moment om hem gedag te zeggen." (Clubkanaal)

- Coquelin maakt indruk

Valencia is nu al blij dat ze Francis Coquelin hebben opgehaald bij Arsenal. De middenvelder debuteerde zaterdagavond in de Primera Division en maakte indruk in Spanje. Hij haalde een passnauwkeurigheid van liefst negentig procent en verstuurde meer dan vijftig passes. Ook creëerde hij een goede kans voor zijn medespelers. (Clubkanaal)

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen