Kuyt gaat 'meer' bij Feyenoord doen en wees Quick Boys af

14 januari 2018, 14:28   Bijgewerkt: 14 januari 2018, 14:57

Dirk Kuyt gaat vanaf volgend jaar een grote(re) rol vervullen bij Feyenoord. Dat is de reden waarom de Katwijker het trainersschap bij Quick Boys heeft afgezegd nadat Jan Zoutman was ontslagen. Dat vertelt Gert Aandewiel, die wel instapte als hoofdcoach.

"We hadden eigenlijk onze pijlen gericht op Dirk Kuijt', bekent Aandewiel tegenover Omroep West. "Hij gaat dit jaar als het goed is zijn trainersdiploma halen. En om een jaar ervaring op te doen, hadden wij graag gezien dat hij als hoofdtrainer van Quick Boys op de bank zou gaan zitten. Maar dat kon helaas niet doorgaan."

De coach van de derdedivisonist was maar al te graag in een mentorrol gekomen van Kuyt. "Het is mijn eigen club", aldus Aandewiel over het feit dat hij het wél wilde doen. "Maar ik had het volgend seizoen heel graag met Dirk samen gedaan."

Dat plan vond uiteindelijk geen doorgang, omdat Kuyt moest afzeggen. Volgens Aandewiel was dat vanwege het feit dat hij bij Feyenoord aan het werk gaat. "Hij heeft een contract met hen volgend jaar. De 'ins en outs' moet hij zelf op het juiste moment naar buiten brengen, maar daar gaat hij veel meer doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen