Hulshoff vreest meer eerste spelers dan normaal bij Jong AZ

14 januari 2018, 13:46

Waar het beloftenelftal van Ajax afgelopen vrijdag nog elf spelers moest missen tegen Fortuna Sittard vanwege een winterse reis van de hoofdmacht, heeft Cambuur tegen Jong AZ mogelijk juist last van het omgekeerde. De Alkmaarders zijn teruggekeerd van het trainingskamp in Spanje, waardoor er wellicht juist meer spelers uit het eerste elftal meedoen.

"Het is toch een beetje schots en scheef met de beloften", vindt Cambuur-trainer Sipke Hulshoff tegenover de Leeuwarder Courant. "Ik heb wel gehoord dat een bepaald aantal spelers van het eerste team meedoet."

Wie er ook speelt bij de Alkmaarders, de ploeg uit Leeuwarden wil de ingezette lijn van na de winterstop tegen De Graafschap (3-2 winst) doorzetten. Hulshoff: "We willen richting de grote middenmoot. Als we winnen van AZ, zitten we op het vinkentouw bij de rest. Dan sta je op acht punten van de nummer vier en is alles haalbaar. Ik houd het NAC-scenario voor mezelf als voorbeeld. Die eindigden als zevende en waren twee keer kansloos tegen ons. Maar zij promoveerden wel en wij niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen