Spoorboekje: 'Alexis Away', NEC in actie en VVV oefent

15 januari 2018, 07:40

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat voor nieuws ons staat te wachten, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 15 januari. 

Nieuws

{image[320183][right-half][]}Alexis away?

Het kan bijna niet anders of de transfer van Alexis Sánchez zal een dezer dagen zijn doorgang vinden. De aanvaller ontbrak bij Arsenal, waar hij een aflopend contract heeft, tegen Bournemouth en dat werd meteen duidelijk: de ploeg van Arsène Wenger verloor. The Gunners kunnen maar moeilijk zonder hun aanvaller, al zal dat vanaf deze week vermoedelijk toch realiteit worden. Manchester United lijkt zijn nieuwe werkgever te worden.

De Klassieker

Alle ploegen in de Eredivisie zijn terug van het trainingskamp en dus gaat de focus weer op de Eredivisie. En natuurlijk staat De Klassieker bij iedereen het meest in de picture. De eerste verhalen en vraagstukken zullen vandaag worden besproken en uiteraard is het ook de vraag hoe Erik ten Hag gaat toewerken naar zijn debuut. Puntenverlies kan Ajax in elk geval niet gebruiken.

Wedstrijden

VVV-Venlo - Venray

Samen met Roda JC was VVV-Venlo de enige club deze winter die niet naar het buitenland vertrok op trainingskamp. Dat de Limburgers dan ook in de eigen provincie een oefenwedstrijd spelen, mag geen verrassing heten. Hoe staat de ploeg van Maurice Steijn een week voor de competitiehervatting ervoor? Het eerste duel van 2018 tegen De Grafschap was in elk geval erg goed.

{image[323475][right-half][Pepijn Lijnders]}FC Oss - NEC

De eerste wedstrijd dat Pepijn Lijnders de leiding had over NEC leverde veel spektakel op: er werd met 5-1 gewonnen van Go Ahead Eagles. Hoe zal dat tijdens de eerste uitwedstrijd tegen FC Oss zijn? Kunnen de Nijmegenaren wederom overtuigen onder de nieuwe coach?

Manchester United - Stoke City

Stoke City is traditioneel een lastige wedstrijd voor de formatie van José Mourinho. Toch zal de aanvalskracht van United uiteindelijk sterk genoeg moeten zijn om de bezoekers te verslaan. Kan Stoke City het Manchester United moeilijk maken en ze de eerste tegengoal of wellicht zelfs eerste nederlaag van 2018 bezorgen?

Voetbal op tv

20.00 uur: FC Oss - NEC, FOX Sports 1, live verslag van Jupiler League-duel

21.00 uur: Manchester United - Stoke City, Ziggo Sport, live verslag van Premier League-duel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen