Lyon en Memphis laten dure punten liggen tegen Angers

14 januari 2018, 19:16

Olympique Lyon heeft dure punten laten liggen in de Franse titelstrijd. Op bezoek bij laagvlieger Angers kwam de ploeg van Memphis Depay niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Daardoor vergeet Lyon te profiteren van het gelijkspel van AS Monaco eerder dit weekend.

Memphis begon in de basis tegen Lyon terwijl Kenny Tete niet van de bank afkwam. De thuisploeg stond al na veertien minuten op achterstand. De bezoekers kregen een strafschop toegewezen en Karl Toko Ekambi schoot vanaf elf meter raak. Lyon probeerde het wel, maar moest tot kort na rust wachten op de gelijkmaker. De tweede helft was net twee minuten oud toen Nabil Fekir voor de 1-1 tekende.

Het lukte Lyon echter niet om op voorsprong te komen. Zes minuten voor tijd moest Angers met tien man verder nadat Flavien Tait zijn tweede gele kaart kreeg. Ook daarna slaagde Lyon er niet in om de verdediging van de bezoekers te omspelen. Het bleef dus bij 1-1 waardoor Lyon niet over AS Monaco heengaat op de ranglijst. Beide ploegen hebben nu 42 punten. Koploper Paris Saint-Germain komt nog in actie tegen Nantes en kan het gat vergroten naar elf punten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen