Wijnaldum kritisch na zege: "Onnodige fouten gemaakt"

14 januari 2018, 20:05   Bijgewerkt: 14 januari 2018, 20:17

Liverpool bezorgde Manchester City zondag de eerste competitienederlaag door op Anfield met 4-3 te winnen. Ondanks die prestatie was Georginio Wijnaldum toch kritisch over het optreden van Liverpool. De middenvelder vond dat er onnodige fouten werden gemaakt.

Liverpool kwam op een 4-1 voorsprong, maar zag City in de slotfase toch nog terugkomen tot 4-3. "Het is niet de eerste keer dat wij een tegenstander terug laten komen door onnodige fouten. Als we gelijk spelen, ben je wel boos", keek Wijnaldum voor de camera van Ziggo Sport kritisch terug op de wedstrijd. "We deden het aardig, maar City speelde ook goed. Ik denk niet dat er eerder een team was dat het hen zo moeilijk heeft gemaakt. Alles waar we op getraind hadden, kwam er ook uit."

Door de transfer van Virgil van Dijk heeft Wijnaldum een landgenoot erbij in de ploeg. De verdediger miste het treffen met Manchester City echter vanwege hamstringklachten. "Hij doet het goed, heeft met iedereen gesproken en ik denk dat ze hem wel mogen. Een jaar lang heb ik alleen Engels kunnen spreken, nu kan ik ook Nederlands praten. Ik heb er een maatje bij", aldus Wijnaldum.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen