Guardiola over titelstrijd: "Het is nog niet gedaan"

14 januari 2018, 20:26   Bijgewerkt: 14 januari 2018, 20:40

Pep Guardiola leed met Manchester City de eerste nederlaag van het Premier League-seizoen. Op bezoek bij Liverpool ging zijn ploeg met 4-3 onderuit. City blijft koploper met een ruime voorsprong op Manchester United, dat nog wel een wedstrijd minder heeft gespeeld.

In de tweede helft liep Liverpool uit naar 4-1. "We weten hoe sterk Liverpool is. We waren niet rustig genoeg aan de bal en kwamen in de problemen, maar herstelden ons goed. Toen we een tegengoal moesten incasseren verloren we de controle een beetje. Toen werd het lastig en krijgen we in een paar minuten te veel goals tegen", blikt Guardiola terug op de wedstrijd in gesprek met de BBC.

De manager verwacht, ondanks de nog altijd riante voorsprong van City, dat de strijd om het kampioenschap in de Premier League nog spannend gaat worden. "Mensen vroegen voor de kerstdagen al of het gedaan was. Nu is het januari en is het duidelijk dat het nog niet gedaan is. We moeten nog veel wedstrijden spelen om kampioen te worden", was Guardiola duidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen