Vermeer accepteert rol op het tweede plan niet en eist gesprek

15 januari 2018, 07:39

Kenneth Vermeer wil per direct vertrekken bij Feyenoord. De keuze van trainer Giovanni van Bronckhorst om Brad Jones te behouden als de eerste sluitpost, is niet in goede aarde gevallen bij de nummer twee, die sinds enkele maanden weer fit is. "Ik ben niet naar Feyenoord gekomen om op de bank te zitten", aldus de goalie.

Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf. Op korte termijn verwacht de doelman een oplossing. "We moeten praten met de trainer en de clubleiding", aldus Vermeer. "Het is niet de bedoeling om nog twee jaar op de bank te zitten. Ik heb nu niet de leeftijd om reservedoelman te zijn."

Vermeer stapte in 2014 over naar Feyenoord, waar hij in eerste instantie eerste keeper werd boven Erwin Mulder. Omdat de oud-Ajacied echter geblesseerd raaktein de zomer van 2016, kreeg Jones een kans om zich in het elftal te spelen. Met de Australiër tussen de palen werd Feyenoord landskampioen, terwijl Vermeer in de voorbereiding op dit seizoen wederom geblesseerd raakte en zich amper kon laten zien.

Trainer Van Bronckhorst ziet klaarblijkelijk geen noodzaak, ondanks een paar mindere optredens van Jones tijdens de eerste seizoenshelft, om Jones te vervangen door Vermeer. Mogelijk betekent die keuze dus wel een exit van de vijfvoudig Nederlands international in De Kuip.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen