Mourinho tevreden over ontwikkeling van Fosu-Mensah

15 januari 2018, 09:58

Volgens Timothy Fosu-Mensah is José Mourinho tevreden over zijn ontwikkeling bij Crystal Palace. De verdediger is eigendom van Manchester United, maar wordt dit seizoen verhuurd aan The Eagles. Van de 23 competitiewedstrijden kwam hij er 15 in actie.

"Ik heb met José gesproken. Hij is positief", zegt Fosu-Mensah tegen The Daily Mirror. "Het is goed om contact met hem te hebben. Hij zei dat ik deze lijn moet doortrekken, dus dat is wat ik ga proberen. Ik wil volgend seizoen terugkeren naar Old Trafford en mijn best doen voor een plekje. Maar nu focus ik mij op Crystal Palace."

De twintigjarige verdediger lijkt zijn draai te hebben gevonden bij Crystal Palace. De drie laatste wedstrijden speelde de tweevoudig international van begin tot eind mee. "Het is goed voor een manager om een speler te hebben die op meerdere posities uit de voeten kan. Ik kan centraal spelen, rechtsback en ik kan als defensieve middenvelder uit de voeten."

Crystal Palace is na het ontslag van Frank de Boer en de aanstelling van Roy Hodgson uit een diep dal geklommen. De club stond een tijdlang onderaan, maar bezet inmiddels de twaalfde plaats in de Premier League. "Wat er veranderd is onder Hodgson? Het is concentratie, agressie, energie en vorm. Hij doet het geweldig, maar iedere week moeten we ons blijven ontwikkelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen