Heerenveen zit aan financieel plafond na komst Bulthuis

15 januari 2018, 12:50

SC Heerenveen heeft haar financiële max bereikt. De Friezen kunnen zich deze transferwinter alleen versterken als er nog spelers vertrekken en dat geldt ook voor de komst van een nieuwe keeper. Door de blessure van Warner Hahn moet technisch manager Gerry Hamstra de markt op. 

De komst van Dave Bulthuis werd afgerond omdat middenvelder Simon Thern al op de nominatie stond om te vertrekken. "We hebben een prima selectie", vindt Hamstra in de [a,http://www.lc.nl/sport/SC-Heerenveen-bereikt-loongrens-22820222.html?utm_content=buffer13abb&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer,_blank,Leeuwarder Courant]. "Het is fijn dat Arber Zeneli en Martin Ødegaard er weer bij zijn. Ten opzichte van een maand geleden hebben we er, inclusief Bulthuis, drie spelers bij." Het is dus echter wel zeer de vraag of er geld beschikbaar kan komen voor een nieuwe keeper.

En dus moeten de play-offs om Europees voetbal gehaald worden, meent Hamstra. De huidige negende plaats in de Eredivisie voldoet dan ook niet: "Niemand bij de club is tevreden met de negende plaats op de ranglijst. Laat dat duidelijk zijn. We hebben bovendien thuis nog maar twee keer gewonnen. Dat is gewoon te weinig."

Ook is het nog de vraag of het aflopende contract met trainer Jurgen Streppel wel wordt verlengd. Hamstra: "Dat is een doorlopend proces. We hebben daar geen datum aan verbonden. Ik zie wedstrijden en trainingen, praat met spelers en trainers en zie dat er goed wordt gewerkt. Zoals gezegd: we willen onze doelstellingen halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen