Spoorboekje: Eredivisie hervat, replays in FA Cup

16 januari 2018, 07:00   Bijgewerkt: 15 januari 2018, 22:34

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat voor nieuws ons staat te wachten, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 16 januari.

Wedstrijden

Sparta – Vitesse (20.00 uur)

Dick Advocaat verzorgt met Sparta de hervatting van de Eredivisie. Iedereen is benieuwd hoe het Sparta ervoor staat onder de Kleine Generaal. Wat voor effect hebben versterkingen Yigithan Güveli, Fred Friday en Dabney dos Santos op de nummer zeventien van de Eredivisie?

Leicester City – Fleetwood Town (20.45 uur)

Leicester City moet zich in de replay zien te ontdoen van Fleetwood Town om de volgende ronde van de FA Cup te halen. Het heenduel eindigde in een doelpuntloos gelijkspel. Fleetwood Town speelt zijn competitiewedstrijden in de League One, maar is bovendien de club waar Leicester City Jamie Vardy ontdekte. Anderhalve week geleden hield Claude Puel Vardy uit voorzorg op de bank, komt hij vanavond wel in actie?

Het complete overzicht van de replays in de FA Cup

AS Monaco – OGC Nice (21.00)

Voor de tweede keer in een week staan AS Monaco en OGC Nice tegenover elkaar. Zeven dagen geleden knikkerde Monaco Nice uit de Franse Coupe de la Ligue (1-2). Vanavond is het Stade Louis II van Monaco het decor voor het competitieduel tussen de nummer twee en zes.

Voetbal op tv

20.00 uur: Sparta - Vitesse, FOX Sports 1, live verslag van Eredivisie-duel.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen