Ook Basacikoglu wil weg bij Feyenoord: "Kansloze missie"

16 januari 2018, 08:01

Met de naderende terugkeer van Robin van Persie, is Bilal Basacikoglu op weg naar de uitgang bij Feyenoord. De aanvaller, die nooit kon aarden in De Kuip, wil snel weg bij de regerend landskampioen. De 22-jarige rechtsbuiten kwam in 2014 over van sc Heerenveen.

"Bilal kan pas van waarde zijn als hij ritme heeft", zegt Basacikoglu's zaakwaarnemer Yalcin Zöhre in het Algemeen Dagblad. "Met de komst van Robin van Persie en korte invalbeurten van maar een paar minuten lijkt het bij Feyenoord een kansloze missie geworden."

Volgens het AD is het Turkse Kayserispor geïnteresseerd in de diensten van  Basacikoglu. De Feyenoorder heeft nog twee weken om voor het sluiten van de transfermarkt een nieuwe club te vinden. Zijn contract loopt door tot medio 2020. In totaal speelde  Basacikoglu 95 wedstrijden in Rotterdamse dienst. Daarin scoorde hij vijf keer, en bereidde hij vijftien doelpunten voor.

Basacikoglu is niet de enige die weg wil bij Feyenoord. Ook Kenneth Vermeer heeft zijn zinnen gezet op een vertrek nu duidelijk is dat Brad Jones het seizoen afmaakt als eerste doelman van Feyenoord. Michiel Kramer is al langer op zoek naar een nieuwe club. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen