Thomas: "Bijna zeker dat ik in februari voor PEC speel"

16 januari 2018, 09:09

Ryan Thomas stelt PEC Zwolle gerust. De smaakmaker van de nummer vier van de Eredivisie wil pas in de zomer een vervolgstap maken in zijn carrière. De aanvaller wil het komende half jaar in Nederland blijven. Dat komt mede door zijn pasgeboren dochter Lily Mae.

Alleen als de perfecte club voorbij komt, is een winterse transfer het overwegen waard. "Maar ik weet bijna zeker dat ik in februari nog voor PEC speel", zegt de Nieuw-Zeelander in De Stentor. De kersverse vader acht de tijd nu nog niet rijp om met zijn dochtertje meteen te verhuizen. Maar een mooie zomerse transfer behoort onverminderd tot zijn ambities. "Het is tijd voor een grotere club en een groter podium. Die stap moet niet te klein zijn voor me, zodat ik zeker weet dat ik ga spelen. Wat ik eigenlijk wil, is weer afzien."

Bij de keuze voor een nieuwe club, is Thomas' gevoel leidend. "Een club kan me tien miljoen per jaar bieden, maar een goed gevoel is voor mij belangrijker. En als dat gevoel niet goed is, doe ik dat niet. Geld kan me op dit moment niet schelen. Ik ben 23 jaar en heb nog genoeg jaren voor me om geld te verdienen. Het gaat nu vooral om de juiste sportieve keuze."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen