Fortuna versterkt selectie met Portugese jeugdinternational

16 januari 2018, 14:15

Fortuna Sittard heeft wederom een buitenlander aan de selectie toegevoegd. De club uit de Jupiler League trok begin januari al Lazar Kojic uit Servië vast en heeft dinsdag een akkoord bereikt met Michael Pinto. De Luxemburger met dubbele nationaliteit heeft voor 2,5 jaar getekend.

Pinto heeft 24 interlands gespeeld voor Portugal Onder 18 en Onder 20. De 24-jarige linksback komt over van de Portugese tweedeklasser CF OS Belenenses. Voorzitter Isitan Gün is trots op de aanstelling. "Ik weet zeker dat we met 'Mica' wéér een speler in huis halen die de fans in vervoering zal brengen. Hij speelde vanaf zijn veertiende voor de wereldvermaarde jeugdopleiding van Sporting Clube de Portugal. En dat niet alleen, hij heeft ook interlandervaring op opgedaan als jeugdinternational voor Portugal. 'Mica' is een échte aanwinst", jubelt hij.

Fortuna staat bovenaan in de Jupiler League en Pinto kan niet wachten om zijn debuut te maken voor de Limburgers. "Het is een prachtige club om voor te mogen spelen. En ik heb gehoord dat we een fantastische en fanatieke aanhang hebben. Daar houd ik van! Ik wil dit team en de club hogerop helpen door me voor de volle honderd procent te geven op elke training en in elke wedstrijd. Ik zal dan ook keihard mijn best doen om een basisplaats te verdienen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen