Brands: "Riedewald en Van Aanholt niet haalbaar"

16 januari 2018, 19:58   Bijgewerkt: 16 januari 2018, 20:14

PSV haalde deze transferperiode Maximiliano Romero naar Eindhoven. De club was niet bijzonder actief op de transfermarkt en technisch directeur Marcel Brands verwacht niet dat dat er nog van gaat komen. Alleen voor een goede linksback wordt een uitzondering gemaakt.

Luuk de Jong werd afgelopen maand in verband gebracht met een vertrek naar het Mexicaanse Club América, maar maakt nu toch het seizoen af bij PSV. "Hij blijft deze winter nog bij ons. We weten dat Luuk een keer zal vertrekken en ook dat we Jürgen Locadia niet elk seizoen kunnen tegenhouden", zegt Brands tegen de NOS. De technisch directeur wil met het halen van Romero vast anticiperen op een vertrek van de aanvallers.

PSV werd zelf in verband gebracht met enkele spelers die op de linksbackpositie uit de voeten kunnen. Toch lijkt dat er ook niet meer van te komen. "Alleen als die aanmerkelijk beter is dan onze eigen Joshua Brenet. Ik heb ook namen gehoord als Jairo Riedewald en Patrick van Aanholt, die spelen in Engeland en dat is dan niet haalbaar", legt Brands uit.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen