Advocaat houdt na nederlaag toch goed gevoel over

16 januari 2018, 23:12   Bijgewerkt: 16 januari 2018, 23:28

Dick Advocaat verloor bij zijn debuut als trainer van Sparta Rotterdam met 0-1 van Vitesse, maar hield desondanks een goed gevoel over aan de wedstrijd. Hij was vooral te spreken over het spel van zijn ploeg. Wel hoopt Advocaat nog enkele versterkingen te mogen verwelkomen.

Advocaat was na afloop in gesprek met FOX Sports vooral positief over de wedstrijd. "Het was een totaal onnodige nederlaag. Dan zie je toch de kwaliteit van Vitesse op bepaalde momenten. Zoals bij de goal, die loopt Mason Mount er prachtig in. Maar wij hebben wel mogelijkheden gehad om de wedstrijd naar ons toe te trekken", blikt de trainer terug.

Met het spel van Sparta zat het wel goed, zo oordeelde Advocaat. "We hebben naar behoren gespeeld, al kan het altijd beter. Ik heb tegen de spelers gezegd dat we de positieve dingen eruit moeten halen. Met die instelling ga je gewoon punten pakken", stelt de trainer, die hoopt op nog een paar versterkingen. "Bepaalde posities kunnen nog beter worden ingevuld dan vanavond het geval was."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen