Spoorboekje: bekerduels Spanje en Engeland, PSG in actie

17 januari 2018, 08:21   Bijgewerkt: 17 januari 2018, 15:01

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat voor nieuws ons staat te wachten, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 17 januari.

Wedstrijden

Chelsea - Norwich City (20.45 uur)

Na het 0-0 gelijkspel op bezoek bij Norwich City wacht voor Chelsea de replay op Stamford Bridge in de FA Cup. Chelsea verkeert echter niet in de beste vorm en speelde de afgelopen vier duels gelijk. Lukt het de ploeg van Antonio Conte om nu wel af te rekenen met Norwich City of zorgt de Championship-club voor een stunt?

Espanyol - FC Barcelona (21.00 uur)

FC Barcelona neemt het in de kwartfinales van de Copa del Rey op tegen Espanyol. Voor de ploeg van Ernesto Valverde staat eerst een uitwedstrijd op het programma. De laatste drie ontmoetingen tussen beide ploegen werden met gemak gewonnen door Barcelona. Weet Espanyol het de Catalanen nu wel lastig te maken?

PSG - Dijon (21.00 uur)

Voor Paris Saint-Germain lijkt er dit seizoen weinig concurrentie meer over in de Ligue 1. Na het gelijkspel van AS Monaco van dinsdag kan de koploper het gat naar dertien punten brengen. Worden er drie punten gepakt dan wordt nummer twee twee Marseille op twaalf punten gezet. Daarvoor moet dan wel worden afgerekend met nummer tien Dijon.

Voetbal op TV

18.55 uur: Atlético Madrid - Sevilla, Ziggo Sport Select, live verslag van Copa del Rey-duel

20.40 uur: Chelsea - Norwich City, FOX Sports 2, live verslag van FA Cup-duel

20.55 uur: Espanyol - FC Barcelona, Ziggo Sport Select, live verslag van Copa del Rey-duel

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen