'Transfer Armenteros op losse schroeven door FIFA-regels'

17 januari 2018, 08:38

De overstap van Samuel Armenteros naar FC Utrecht is nog allerminst in kannen en kruiken. Maandag liet Utrecht-aandeelhouder Frans van Seumeren nog weten dat de spits hard op weg was naar de club, maar er is nu een kink in de kabel gekomen. Volgens het Algemeen Dagblad heeft dit te maken met regels van de FIFA.

Armenteros kwam dit seizoen één duel in actie voor Jong Heracles Almelo en vertrok vervolgens naar Benevento. Als de Zweed nu naar Utrecht vertrekt, dan zou dat de derde club zijn in dit seizoen waarvoor hij speelminuten gaat maken in een officieel duel. Dit is verboden door de FIFA. Zowel Utrecht als Benevento heeft dispensatie aangevraagd bij zowel de UEFA als de FIFA. Armenteros speelde dit seizoen negen duels in de Serie A.

Van Seumeren liet maandag nog weten dat een akkoord over de transfer van Armenteros naar Utrecht aanstaande was. "Het is een zéér aantrekkelijke speler. Het is nog niet definitief, maar we zijn dichtbij. We lopen met zijn komst vast vooruit op een vertrek van Labyad deze zomer.''

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen