Pekerman lijkt te kiezen voor Saviola

7 juni 2006, 10:04

Javier Saviola lijkt van de Argentijnse bondscoach Jose Pekerman in de aanval te voorkeur te gaan krijgen boven Carlos Tevez. Beide spitsen strijden momenteel om een plaats in de aanval naast Hernan Crespo, maar dit duel lijkt te worden gewonnen door Saviola. Lionel Messi daarentegen zal vermoedelijk genoegen moeten nemen met een plaats op de bank.

Messi wordt gezien als het grote talent van Argentinië, maar hij is pas net weer volledig fit na langdurig blessureleed. Het talent van FC Barcelona zal, zo wijzen de eerste trainingen van de Argentijnen op Duitse bodem uit, tegen Ivoorkust in principe nog op de bank beginnen. 

Carlos Tevez

Carlos Tevez

De basiself van Argentinië lijkt vrijwel volledig te staan, het enige vraagteken is nog de positie van rechtsback. Tijdens de Confederations Cup kon de spijkerharde Fabricio Coloccini nog rekenen op een basisplaats, maar inmiddels heeft hij grote concurrentie van Nicolas Burdisso. De verdediger van Inter stond het grootste gedeelte van het seizoen buitenspel omdat hij voor zijn zieke dochter wilde zorgen, maar is weer helemaal terug. De kans is dan ook groot dat bondscoach Pekerman voor Burdisso een basisplaats weg zal leggen.

De vermoedelijke opstelling van Argentinië tegen Ivoorkust:

Abbondanzieri; Burdisso, Ayala, Heinze, Milito; Mascherano, Riquelme, Cambiasso, Sorin; Crespo en Saviola

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen