Walcott verlaat Arsenal na 12 jaar en kiest voor Everton

17 januari 2018, 18:16

Een Arsenal-tijdperk is ten einde: Theo Walcott (28) heeft na twaalf jaar The Gunners verlaten en gaat aan de slag bij Everton. De razendsnelle aanvaller ligt tot medio 2021 vast op Goodison Park, zo meldt Everton via de officiële kanalen.

De nu 28-jarige Walcott kwam op zijn zestiende bij Arsenal terecht. De Londenaren pikten hem op bij Southampton. Na zijn debuut in 2006 kwam de Engelsman tot 397 officiële optredens voor Arsenal. Walcott won onder Arsene Wenger drie keer de FA Cup en twee keer de Engelse Super Cup. Dit seizoen krijgt Walcott maar weinig speeltijd.

Bij Everton gaat hij spelen onder de vleugels van Sam Allardyce. " Ik ben erg blij een nieuw hoofdstuk te starten. De manager is erg ambitieus. Ik voel dat de club de goede kant op gaat. De volgende stap kan worden gemaakt", reageert Walcott op de website van The Toffees.

De 47-voudig Engels international had in het Emirates Stadium nog een contract tot medio 2019. Over hoe veel Everton betaalt aan Arsenal doen de clubs geen uitspraken. Volgens Engelse media als The Guardian en BBC gaat het om een bedrag van 23 miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen