Idrissi: "Ik was na het eerste gesprek met AZ gelijk overtuigd"

17 januari 2018, 19:05

Voor Oussama Idrissi was de keuze snel gemaakt toen AZ zich voor hem meldde. De 21-jarige aanvaller wilde FC Groningen graag verlaten voor een nieuw avontuur in Alkmaar. Woensdag werd de transfer officieel beklonken door de clubs.

"Ik was na het eerste gesprek met AZ gelijk overtuigd dat ik naar deze club moest gaan", zegt Idrissi op het digitale thuis van zijn nieuwe club. "Daarna heb ik ook met de trainer een goed gesprek gehad over voetbal, verwachtingen en de speelstijl van AZ. Ik kijk heel erg uit naar de samenwerking met mijn nieuwe club. Er is hier een heel goede spelersgroep en het trainingscomplex straalt een topsportklimaat uit."

Max Huiberts, directeur voetbalzaken van AZ, noemt Idrissi een talentvolle en veelzijdige aanvaller. "Hij heeft in de jeugd bij Feyenoord als spits gespeeld. Sindsdien heeft Oussama zicht ontwikkeld tot buitenspeler die op beide vleugels uit te voeten kan. Bij zijn vorige club én bij de nationale jeugdteams heeft hij bovendien aangetoond over scorend vermogen te beschikken."

Lees ook: Groningen laat Idrissi vertrekken: meerjarig contract bij AZ

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen