Ongenaakbaar Paris Saint-Germain veegt vloer aan met Dijon

17 januari 2018, 23:01

Paris Saint-Germain heeft weer eens een monsterscore geboekt in de Franse competitie. De miljoenenploeg zette Dijon woensdag simpel opzij: 8-0. Neymar scoorde in de thuiswedstrijd maar liefst vier doelpunten en  Ángel di Maria en Edinson Cavani waren verantwoordelijk voor twee mijlpalen.

Dijon kon in het Parc des Princes maar drie minuten bijblijven. Di Maria opende de score. De Argentijn verdubbelde de voorsprong na een kwartier, en was de wedstrijd meteen gespeeld. Het betekende tegelijkertijd het honderdste doelpunt (!) van PSG dit seizoen.

Cavani bereikte als maker van de 3-0 een persoonlijke mijlpaal. De Uruguayaan maakte zijn 156ste doelpunt in het shirt van PSG en evenaarde daarmee clubtopscorer Zlatan Ibrahimovic. Neymar deelde ook flink mee in de feestvreugde en tekende met een vrije trap voor de 4-0. De duurste speler ter wereld maakte in de tweede helft zijn hattrick compleet. Zijn derde door een solo van grote schoonheid. Invaller Kylian Mbappé verzorgde de 7-0, waarna Neymar vanaf de penaltystip voor het slotakkoord zorgde. 

De derde goal van Neymar:

PSG staat zonder bedreiging bovenaan in de Ligue 1. Het verschil met nummer twee Olympique Lyon is elf punten. Lyon won woensdagavond met 2-0 van Guingamp dankzij Nabil Fekir en Houssem Aouar. Nederlnaders Kenny Tete en Memphis Depay zaten de hele wedstrijd op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen