Kongolo: "Er leiden meerdere wegen naar de top"

18 januari 2018, 09:29   Bijgewerkt: 18 januari 2018, 10:13

Na het kampioenschap met Feyenoord en een droomtransfer naar AS Monaco brak voor Terence Kongolo afgelopen half jaar een moeilijkere tijd aan. De verdediger kwam bij zijn nieuwe club amper aan de bak en dat had mede te maken met blessures. Bij Huddersfield Town wil hij zijn buitenlandse avontuur een nieuwe impuls geven.

"Ik moest minuten gaan maken'', vertelt hij over de keuze om Monaco tijdelijk in te ruilen voor Huddersfield tegenover het Algemeen Dagblad. "Anders zou ik een jaar stilstaan. Er leiden verschillende wegen naar de top. Natuurlijk wilde ik slagen in Monaco, ik dacht echt dat het een perfecte stap was. Voor het mooie weer en het uitzicht ging ik er niet naartoe. Veel kreeg ik daar toch niet van mee, ik zat meestal binnen. Of ik daar ongelukkig was? Nee, zo steek ik niet in elkaar."

Oranje

De start was in elk geval goed. In de FA Cup tegen Bolton Wanderers (1-2 winst) kende hij een uitstekend debuut en kreeg hij veel lof van zijn manager. "Terence zijn bijdrage was goed. Ik was ook aanvallend onder de indruk: elke pass kwam aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen