Lijnders wil reactie NEC: "We leggen onszelf genoeg druk op"

18 januari 2018, 15:59

Pepijn Lijnders zag in een paar dagen tijd twee gezichten van NEC. De Nijmegenaren speelden vrijdag goed tegen Go Ahead Eagles (5-1), maar verloren maandag bij FC Oss (3-0). Komende vrijdag wacht de uitwedstrijd tegen Almere City. Lijnders wil snel een reactie zien van zijn ploeg. 

"Tegen Go Ahead Eagles zag je dat we een ontzettend hoog energielevel hadden en dat we dat lang volhielden. Daarna hebben we een relatief korte tussenperiode gehad om te herstellen", zegt Lijnders op de website van NEC. "Toch vond ik tegen dat we tegen FC Oss ook niet slecht speelden, alleen pakten we de momenten niet, terwijl het wel kon."

Dankzij de nederlaag tegen Oss staat niet NEC bovenaan, maar Fortuna Sittard. "We leggen onszelf genoeg druk op. Het is heel goed dat we teleurgesteld zijn in het resultaat, want dat betekent dat het iets met je doet. Het is voor ons alleen wel zaak dat er snel een reactie op komt en dat iedereen weer dezelfde kant op kijkt. Ik heb er vertrouwen in dat dit snel bij ons zal gebeuren", aldus Lijnders.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen