Pelupessy verruilt Heracles voor Sheffield Wednesday

18 januari 2018 – Joey Pelupessy maakt de overstap naar Sheffield Wednesday, dat maakt Heracles donderdagavond bekend via de officiële kanalen. De clubs bereikten woensdag al een akkoord over de middenvelder. Sheffield Wednesday komt uit in het Engelse Championship.

Pelupessy verruilt Heracles voor Sheffield Wednesday

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Pelupessy speelt sinds de zomer van 2014 bij Heracles. "We verliezen in Joey een goede voetballer en een goed mens. Vanuit zijn status als jong talent heeft hij zich doorontwikkeld tot bepalende speler. De kans die wij hem hebben geboden heeft hij de afgelopen jaren met beide handen aangegrepen. Joey zelf wilde de overgang naar Sheffield Wednesday graag maken en dat gunnen wij hem", zegt algemeen directeur Nico-Jan Hoogma op de website van Heracles.

Bij Heracles was Pelupessy nog in het bezit van een contract tot medio 2018. Een winterse transfer was voor de club uit Almelo dan ook een goede manier om nog iets aan hem te verdienen. Welk bedrag Heracles ontvangt voor de aanvoerder is niet bekend.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd