Van den Brom: "Manier van spelen Utrecht is bekend"

18 januari 2018, 20:27   Bijgewerkt: 18 januari 2018, 20:45

Voor AZ begint de tweede helft van de competitie met een uitwedstrijd tegen FC Utrecht. De Alkmaarders contracteerden woensdag Oussama Idrissi, maar John van den Brom liet eerder al weten dat de aanwinst nog niet in de basis zal starten.

FC Utrecht heeft met Jean-Paul de Jong een nieuwe trainer voor de groep staan, maar volgens Van den Brom zal dat niet van groot belang zijn. "Qua spelers is er niet veel veranderd. De manier van spelen is bekend. We hebben ook de wedstrijd die ze tijdens het trainingskamp in Spanje tegen Anderlecht speelden bekeken. Daar zagen we veel terug van hoe FC Utrecht altijd speelt. Maar elke nieuwe trainer heeft zijn eigen opvattingen en ideeën. Dat zal duidelijk moeten worden", aldus de trainer op de website van AZ.

Jonas Svensson liep tijdens het trainingskamp van AZ een enkelblessure op, maar is inmiddels weer hersteld. "Hij is deze week weer aangesloten bij de groepstraining. Gelukkig valt de blessure mee, want op het moment dat hij uitviel zag het er vrij ernstig uit. Maar hij is fit genoeg om vrijdag tegen FC Utrecht te spelen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen